четвъртък, 21 ноември 2013 г.

Франция - изтънчена и бляскава

Франция… едно невероятно съчетание от неповторима елегантност, изтънченост и класа. Невероятната природа на тази удивителна страна, превъзходните градове, впечатляващи с интересна архитектура и забележителности, отличното обслужване и прекрасните хотели правят Франция толкова посещавана.

Франция
Естествено, споменавайки Франция няма как да не се сетим за Париж. Изтънчените ресторанти, красивите площади и стилните заведения превръщат този столичен град в символ на европейската романтика.

Може би няма кътче във Франция, което да не впечатлява. Лион, Сен Тропе, Шамони – все познати градове. Тук са живописната Сена и невероятният остров Корсика. И това са само една малка част от всевъзможните очарования на Франция.

Неможе да не споменем за уникалната френска кухня. Изтънчени, фини и много разнообразни ястията тук ще ви поднесат феерия от вкусове, топящи се в устата. Световно известни сирена, рибни деликатеси и пухкави еклери – Франция знае как да ви накара да се поглезите и да се насладите на превъзходни вкусове. 

Престоя във Франция определено е неописуем, очарователен и много вдъхновяващ. Посетете и вие тази изтънчена страна и се потопете в уникалната атмосфера на Франция.